Första förlusten för B-laget

En måndagskväll ute i Lindsdal, vi åker dit med vårt B-lag för att möta deras dito. Mellan A-lagen skiljer det 3 divisioner, mellan våra bilagor skiljer en division. Vi har gått över på naturgräs sedan över en vecka tillbaka, men denna match spelas på Fjölebro konstgräs.

Ibland talar en bild sitt eget språk, det var en tuff kväll på Fjölebro. Bilden är tagen i början av matchen, det är inte alls roligt att förlora.

Kalmar Södra B - Lindsdal U 1-3

Målskyttar: 1xViktor Grankvist

Matchens lirare: David Nyborg

Vi startar med bra bollinnehav, fast stundtals ängsligt. Efter en felpass på egen planhalva så är LIF kvicka att sätta 1-0 efter flera sämre ageranden på rad.

Vi håller dock spelet uppe bra under halvleken. Men ändå sätter LIF tvåan när deras forward får friläge.

Med 5 minuter kvar av första halvlek slår Calle B en bra djupledsboll och Viktor Grankvist löper förbi från sin vänsterbacksposition och reducerar till 2-1. Detta blir oxå resultatet i halvtid.

Vi spelar sedan bra i andra halvlek, trycker tillbaka LIF men målen uteblir. Vi skapar många hyfsade lägen att kvittera, men ändå sätter LIF 3-1 på en omställning. Tungt.

Vi tycker ändå att vi gör en bra match och skillnaden ligger i straffområdena.

Ny match för B-laget om knappt två veckor. Nu laddar vi för Div.4 premiären på fredag!