Sveriges mest sociala förening!

Eftersom vi känner oss mycket stolta över att få representera Kalmar Södra IF som förening, eftersom vi känner att något stort är på gång och eftersom vi vill ge er supportrar, anhöriga och fotbollstokiga en inblick i hur det funkar i Kalmar Södra så finns vi överallt. Ni ska inte få missa någonting!
 
Kalmar Södra är en anrik förening med stark klubbkänsla, vi har världens finaste idrottsplats, en unik kiosk, fantastiska eldsjälar och sjukt snygga matchställ, blåögd? Ja det kan hända, men det är så vi känner här på Söder! Följ oss på Instagram, Twitter, Facebook och Youtube samt ta ett besök på bloggen då och då för att hålla koll på vad som händer runt laget. Vi har under den senaste tiden satsat stenhårt på att få upp intresset kring laget och lokalfotboll. Den 17:e April spelar vi seriepremiär på Skyttis mot Nickebo, då hoppas vi att vi får träffa alla hundratals människor som besöker Kalmar Södra Bloggen varje vecka!
 
Här följer lite info om vad som händer på våra olika sociala konton:
 
Instagram
För dig som vill följa Kalmar Södra i bild. Se hur t.ex Markus Karlsson laddar inför match, hur det ser ut på Kalmar Södragalan, och allt annat som kan fångas med en kamera i rätt ögonblick.
 
Twitter
Hjärtat. Här lägger vi ut allting. Så fort ett nytt blogginlägg publicerats, senaste nytt, inför match rapporter och info samt liverapportering från Kalmar Södras matcher. 
 
Facebook
Samma sak här, men här når vi ut till fler lokala supportrar som inte har ett twitterkonto. 
 
Youtube
Gotta dig i gamla trevliga klipp, samt nya när tillfälle ges. Kolla när Olle Göterfelt avgör matchen mot Kalmar AIK, vad Zäta sa inför sin hemmapremiär som tränare eller hur P94:s avgörande mål i Kalmar Nyckel Cup kvarten såg ut för 4-5 år sedan.
 
Kalmar Södra Bloggen
Här får du en intim och nära inblick i hur vi spelare tänker och är. Vi publicerar intervjuer med folk som är och varit i föreningen, matchreferat efter varje match med tillhörande bilder samt krönikor från spelare och ledare vid tillfälle m.m. 
 
 
 
 
 

Kommentera här: